еТвининг работилница во ООУ "Лазо Ангеловски", Скопје

На 15.01.2019 година се одржа еТвининг работилница на која присуствуваа 30 наставници од ООУ "Лазо Ангеловски", Скопје. За време на работилница наставниците имаа можност практично да се запознаат со еТвининг платформа, да креираат свои профили, да ги истражува можностите кои ги нуди платформа (приклучување во еТвининг групи, разгледување на партнерските форуми, можноста за професионален развој преку Learning event и eTwinning seminars, начините за пронаоѓање на парнери за приклучување и започнување на проекти) како и приклучување во модел еТвинининг проект со цел практично да го разгледаат новиот TwinSpace.

http://oulazoangelovski.com.mk/?page_id=5773

Image may contain: 4 people, people sitting and indoor

Назад

Пронјадете информации на 22 Европски јазици на Европскиот портал:

www.etwinning.net

Што е ознаката за квалитет?
Како да се добие?

www.etwinning.net

Што е ознаката за квалитет?
Како да се добие?

www.etwinning.net