09 Мај - Ден на еТвининг

tl_files/download/images/2018/32169699_943831795784760_8989149229477789696_n.jpgДел од училиштата и градините низ Македонија го одбележаа 9 мај денот на еТвииниг и воедно денот на Европа, преку оранизирање на еТвининг работилници во своите матични институции. Голема благодарност до нашите еТвининг амбасадори и наставници еТвинери кои со својата заложба допринесоа да го прославиме овој ден!

Во прилог се неколку фотографии од прославувањето на еТвининг денот во ООУ „Кочо Рацин“-Кратово, ЈУДГ„ Детска Радост“-Гази Баба,ООУ „Тоде Хаџи Тефов“- Кавадарци,ООУ Јоаким Крчовски-Крива Паланка, ООУ„ Невена Ѓорѓиева Дуња“-Кисела Вода,ООУ „Петар Поп Арсов„-Скопје.

 


 tl_files/download/images/2018/32186210_943831832451423_6229636104757182464_o.jpg


 tl_files/download/images/2018/32212761_943832202451386_6642807904183255040_o.jpg


 tl_files/download/images/2018/32256608_943832665784673_4479513523788972032_n.jpg


 tl_files/download/images/2018/32116454_943832035784736_2827085325497532416_n.jpg

Назад

Пронјадете информации на 22 Европски јазици на Европскиот портал:

www.etwinning.net

Што е ознаката за квалитет?
Како да се добие?

www.etwinning.net

Што е ознаката за квалитет?
Како да се добие?

www.etwinning.net