Работен состанок за еТвининг

tl_files/download/images/21687036_825321267635814_1122446448382834666_o.jpgНа 18.09.2017 во просториите на Националната Агенција за европски образовни програми и мобилност беше одржан работен состанок за еТвининг.На работниот состанок покрај еТвининг координаторот Мила Протугер Анастасова, беа присутни и Гордана Јанакиевска ИКТ советник при бирото за развој на образование и воедно наш еТвининг соработник како и дел од еТвининг амбасадорите. На работниот состанок беше отворена дискусија за можноста да се имплементира еТвининг во наставната програма, користење на алатките како и можностите за професионален развој. На состанокот беше заклучено дека ќе се формира работна група помеѓу НА, БРО и еТвининг амбасадорите и ќе се испрати листа со содржини и обуки кои што би можеле да се вметнат во наставните програми.

tl_files/download/images/21687013_825321387635802_1909476849691925900_o.jpg

 

 

tl_files/download/images/21641125_825321264302481_3718955290384751441_o.jpg

 tl_files/download/images/21640906_825321404302467_8397943836680874111_o.jpg

Назад

Пронјадете информации на 22 Европски јазици на Европскиот портал:

www.etwinning.net

Што е ознаката за квалитет?
Како да се добие?

www.etwinning.net

Што е ознаката за квалитет?
Како да се добие?

www.etwinning.net